Πιστοί στις αρχές της η εταιρεία επενδύει σε ανθρώπινο δυναμικό.


Ενδυναμώνει το τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου, το οποίο είναι επιφορτισμένο με πολλαπλούς ελέγχους των πρώτων υλών, της παραγωγικής διαδικασίας σε κάθε σημείο της και των τελικών προϊόντων, με έμπειρα στελέχη που έχουν γνώση της άλεσης και των εφαρμογών των βιοτεχνών επαγγελματιών.


Επενδύει στο τμήμα πωλήσεων, με την παρουσία καταξιωμένων στελεχών με ισχυρή υποδομή κατάρτισης, βαθιά γνώση του αντικειμένου και μεράκι για δουλειά. Σήμερα το δίκτυο πωλήσεων έχει πανελλαδική κάλυψη, με αποτέλεσμα την παρουσία των ανθρώπων μας δίπλα σας. Με την ταυτόχρονη παρουσία εκτεταμένου δικτύου διανομών μέσω συνεργατών στέλνουμε τα προϊόντα μας στο σύνολο της επικράτειας. Ενισχύει περαιτέρω τις οικονομικές υπηρεσίες και σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη εγκατάσταση του μηχανογραφικού συστήματος σε όλα τα τμήματα, καλύπτει ολοκληρωμένα την οικονομική και την εμπορική διαχείριση. Με αυτό τον τρόπο παρέχεται η δυνατότητα στατιστικής επεξεργασίας των δεδομένων, αρχικά για καλύτερη εσωτερική οργάνωση, η οποία όμως καταλήγει τελικά στην ουσιαστική αύξηση του επιπέδου της εξυπηρέτησης των πελατών μας.

 

Η επιχείρηση επενδύοντας στην ποιότητα των ατόμων κι όχι στην ποσότητα, και με τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού, διατηρεί τα πλεονεκτήματα της λιτής δομής, των γρήγορων αποφάσεων και της συνεχούς και γρήγορης πληροφόρησης της επιχείρησης για τα δεδομένα της αγοράς.